Fysieke winkel A-merken Grote voorraad
Met een verwarmd vest comfortabel in de kou

Met een verwarmd vest comfortabel in de kou

Werk je buiten, rijd je graag motor, houd je van outdoor-activiteiten? Zoek je een oplossing om het minder koud te hebben als de temperatuur onder het nulpunt daalt? Met een verwarmd vest ga je comfortabel de kou in. Op verwarmdekleding.nl vind je diverse verwarmde vesten die we snel bij jou thuis kunnen bezorgen. Kijk snel verder.

Index

 1. Je lichaam op de juiste temperatuur houden met verwarmde kleding
 2. Wat is een verwarmd vest?
 3. Voor wie is een verwarmd vest geschikt?
 4. Daarom schaf je een verwarmd vest aan bij verwarmdekleding.nl
 5. Uitgelichte verwarmde vesten van verwarmdekleding.nl
 6. Doeleinden verwarmde vesten
 7. Contact opnemen met verwarmdekleding.nl
 8. Veelgestelde vragen aan verwarmdekleding.nl

Je lichaam op de juiste temperatuur houden met verwarmde kleding

Als de temperatuur buiten daalt, wordt het steeds moeilijker om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Als jouw kleding met thermo isolatie toch kou doorlaat, moet je eens kennismaken met verwarmde kleding, zoals een verwarmd vest.

Verwarmde kleding zorgt er in de lente, herfst en winter voor dat je kunt doorgaan met je favoriete activiteiten zonder dat je het koud krijgt. Een verwarmd vest bijvoorbeeld biedt je niet alleen veel comfort, het zorgt ook voor een beter reactievermogen.

Wist je dat je reactievermogen met maar liefst tien procent afneemt als je lichaamstemperatuur één graad Celsius daalt?!

Je reactievermogen is juist bij het besturen van een motor of een ander voertuig van groot belang. Werk je buiten? Dan is het ook belangrijk om warm te blijven. Maar ook bij het beoefenen van sport, bijvoorbeeld fietsen, wandelen, skiën of vissen, wil je het aangenaam warm hebben en scherp blijven.

Wat is een verwarmd vest?

Je lichaamstemperatuur moet je plezier niet bederven tijdens je activiteiten? Wil je hoe dan ook geconcentreerd blijven? Dan raden wij je aan om een verwarmd vest aan te schaffen.

Een verwarmd vest sluit je aan op een accu – vaak zijn ze voorzien van een draagbare batterij. De accu of batterij voedt de verwarmingspanelen in het kledingstuk. De panelen zijn op strategische plekken geplaatst, aan de voor- en achterzijde van het vest.

Je bepaalt zelf hoe warm je het wilt hebben. Je hebt de keuze uit diverse warmtestanden. Je stelt zelf de gewenste temperatuur in zodat je lekker warm blijft tijdens het sporten, werken of rijden. Je blijft scherp en reageert alerter.

Verwarmde vesten zijn winddicht, waterafstotend en isolerend. Kortom: er is alles aan gedaan om je temperatuur optimaal te houden.

Voor wie is een verwarmd vest geschikt?

Een verwarmd vest is geschikt voor iedereen die buiten werkt of sport en het daarbij niet koud wil hebben.

We helpen de volgende actieve personen regelmatig aan verwarmde kleding: vissers, fietsers, golfers, bergbeklimmers, paardrijders, motorrijders, wandelaars, wintersporters, cabriorijders, ultralightvliegers en jagers.

Ook is er veel vraag naar verwarmde kleding bij mensen met een lichamelijke aandoening, zoals het syndroom van Raynaud, reuma en fibromyalgie.

Daarom schaf je een verwarmd vest aan bij verwarmdekleding.nl

 • Online bestellen is zeer eenvoudig
 • Onze verwarmde vesten zijn uit voorraad leverbaar
 • Wij geven graag deskundig advies
 • Bij ons heb je keuze uit een breed assortiment A-merken
 • Gratis retourneren wanneer je verwarmde vest niet past
 • Geen verzendkosten boven de 20 euro
 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

Uitgelichte verwarmde vesten van verwarmdekleding.nl

Wij bieden verwarmde vesten aan van hoogstaande merken als Gerbing, Mobile Warming en Macna. Hieronder lichten we een aantal producten uit.

Macna Hot vest
Dit verwarmde vest van het merk Macna werkt op een meegeleverde 7-volt lithiumbatterij. Je draagt dit vest onder je jas door het over je schouders te leggen. Je rug en borst worden hierdoor heerlijk verwarmd. De verwarming van dit vest biedt vier standen en de batterij biedt voldoende stroom voor tot wel tien uur verwarming.

Het warmtesysteem is van het merk Mobile Warming. Je krijgt net als op alle andere Mobile Warming-producten levenslange garantie op het verwarmingssysteem.

Mobile Warming verwarmd softshell herenvest
Met dit Mobile Warming-vest – gemaakt van stretch softshell-materiaal – ervaar je maximale flexibiliteit. Het vest is voorzien van drie verwarmingspanelen op strategische plekken. Ze verwarmen je waar dat het meest gewenst is.

Het vest biedt vier warmtestanden en de bediening zit op de borst. Wij leveren dit verwarmde vest inclusief lithium-ion-accu en een oplader.

Mobile warming verwarmd softshell damesvest
Een getailleerd verwarmd damesvest dat maximale flexibiliteit biedt. De drie verwarmingspanelen in het vest geven je een snelle en gelijkmatige opwarming op de plekken waar dit het meest gewenst is.

Het Mobile Warming-vest heeft vier warmtestanden en de bediening ervan bevindt zich op de borst. Wij leveren dit verwarmde vest inclusief een lithium-ion-accu en een oplader.

Doeleinden verwarmde vesten

Het is belangrijk om je lichaam op een behaaglijke temperatuur te houden. Je functioneert dan beter en dat is gezonder, veiliger en comfortabeler. Zorg ervoor dat je lichaam warm is tijdens de volgende activiteiten:

Werken
Werk je buiten? Je bent een stuk beter geconcentreerd als je lichaam voldoende warm is.

Motorrijden
Tijdens het motorrijden is het belangrijk dat je geen kou vat. Bovendien functioneert je lichaam minder goed als je het koud hebt en je reactievermogen daalt. Voorkom dit door je lichaam voldoende warm te houden.

Scooter rijden
Voor scooter rijden geldt hetzelfde als voor motorrijden. Zorg dat je goed aangekleed bent en geen kou vat. Dan word je niet ziek en heb je minder kans op ongelukken.

Wintersport
Wintersport is een stuk leuker als je het lekker warm hebt. Trek daarom tijdens het skiën of snowboarden een verwarmd vest aan.

Paardrijden
Met verwarmde kleding heb je het tijdens het paardrijden niet koud. Een vest zit bijzonder comfortabel en geeft je voldoende bewegingsvrijheid.

Fietsen
Op de fiets vang je veel wind. Tijdens frisse wind koelt je lichaam snel af. Wil je toch in de kou lange fietstochten maken? Trek dan een vest met verwarming aan.

Vissen
Aan de waterkant is het meestal fris. Dan is het fijn om het lekker warm te hebben als je zit vissen. Een verwarmd vest kan daarvoor zorgen.

Golfen
Urenlang golfen? Dat houd je alleen vol als je het niet te koud krijgt. Neem dus maatregelen.

Cabrio rijden
De zon schijnt, maar in een cabrio kan het desondanks toch koud zijn. Houd  je lichaam warm, zodat je geen kou vat.

Bergbeklimmen
Op grote hoogte kan de temperatuur flink dalen. Ga je bergbeklimmen? Wees voorbereid op de kou en trek een vest met verwarming aan.

Wandelen
Wil je ook in de winter lange wandelingen maken? Zorg er dan voor dat je warm genoeg aangekleed bent.

Jagen
Is jagen je hobby of beroep? Dan ben je vaak in open vlakten en velden, vol in de wind. Jagen is een stuk leuker als je comfortabel warm hebt.

Ultralight vliegen
Bestuur je weleens een ultralight vliegtuig? Heb je het dan koud? Met een verwarmd vest blijf je lekker warm.

Lichamelijke aandoening
Heb je een lichamelijke aandoening waardoor je weinig kou verdraagt? Verwarmde kleding is zeer geschikt voor mensen met bijvoorbeeld reuma, het syndroom van Raynaud of fibromyalgie.

 

Contact opnemen met verwarmdekleding.nl

Heb je advies nodig over het dragen van een verwarmd vest? Wil je meer informatie over een bepaald merk? Wil je weten of wij een verwarmd vest op voorraad hebben? Neem contact op met Verwarmdekleding.nl. Wij beantwoorden je vragen graag:

telefonisch: (020) 480 80 10
per e-mail: info@verwarmdekleding.nl

Veelgestelde vragen aan verwarmdekleding.nl

Heb ik nog extra’s nodig als ik een verwarmd vest aanschaf?
Bij verwarmdekleding.nl leveren we alle verwarmde kleding met materialen om alles aan te sluiten. Je hoeft geen extra’s aan te schaffen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
De bezorging van onze pakketjes wordt uitgevoerd door PostNL. Zij bezorgen pakketten van dinsdag tot en met zaterdag. Plaats je een bestelling voor 17.00 uur? Dan wordt het pakket dezelfde dag nog verstuurd. Je ontvangt het pakket de eerstvolgende bezorgdag. Plaats je een bestelling na 17.00 uur, dan wordt het pakketje de werkdag erna verzonden en ontvang je deze de dag erna.

Zit er garantie op de verwarmde vesten van Verwarmdekleding.nl?
Ja, wij geven garantie op al onze verwarmde kleding.

Is het erg als mijn verwarmde vest nat wordt?
Nee, al onze verwarmde vesten zijn uitgebreid getest. Het materiaal is waterbestendig. Je zult nooit negatieve gevolgen ervaren, zoals een schok, als je vest nat wordt.

Voor wat voor doeleinden is een verwarmd vest geschikt?
Een verwarmd vest is geschikt voor iedereen die veel buiten is en het niet koud wil krijgen. Mensen met een lichamelijke aandoening, zoals reuma, het syndroom van Raynaud of fibromyalgie, hebben ook veel profijt van het dragen van een verwarmd vest.