Fysieke winkel A-merken Grote voorraad
Onze verwarmde jassen laten je niet in de kou zitten

Onze verwarmde jassen laten je niet in de kou zitten

Vaak buiten? Rij je motor of paard? Hou je van tuinieren, sta je op een evenement of loop je vaak met de hond? Krijg je het snel koud met een normale winterjas? Dan is een verwarmde jas dé oplossing! Combineer deze met verwarmde handschoenen en/of sokken en een verwarmbare broek en je set is compleet.

Bij verwarmdekleding.nl weten we werkelijk alles over verwarmde jassen. Wij helpen je graag een keuze te maken uit ons brede assortiment.

Index

 1. Wat zijn verwarmde jassen?
 2. Soorten verwarmde jassen
 3. Verwarmde jassen voor vele doeleinden
 4. Daarom verwarmde jassen aanschaffen bij verwarmdekleding.nl
 5. Contact opnemen met verwarmdekleding.nl
 6. Veelgestelde vragen aan verwarmdekleding.nl

Wat zijn verwarmde jassen?

De naam zegt eigenlijk alles: een verwarmde jas verwarmt je lichaam met behulp van accutechnologie. Dergelijke jassen verwarmen in de meeste gevallen je borst, je rug, je armen en je nek, zodat de vitale organen lekker warm blijven. Daardoor worden de handen en voeten ook minder snel koud.

Hoe werkt het?
Met stroom uit de accu worden via kabeltjes (die u niet voelt) de genoemde delen van de jas verwarmd, die daardoor aangenaam en lekker warm aanvoelt.

Voordelen van verwarmde jassen
Bij een daling van de lichaamstemperatuur met bijvoorbeeld 1 oC neemt je reactievermogen af met zo’n 10-12 procent. Als je lichaamstemperatuur op het normale niveau blijft, of iets hoger, dan bevordert dat niet alleen het rijcomfort, maar rij je ook nog veiliger.

Bovendien is het belangrijk je vitale organen warm te houden, zodat het bloed goed blijft doorstromen in het lichaam. Daardoor worden je handen en voeten minder snel koud en kun je je reis makkelijker afleggen. De verwarmde jassen zijn niet veel zwaarder dan normale jassen. Bij sommige modellen is het mogelijk om verwarmde hanschoenen aan te sluiten, zodat je een complete set kunt maken. De jassen zien er niet anders uit dan de meeste jassen zonder verwarming.

Merken jassen met verwarming
We bieden diverse jassen met verwarming aan van de volgende merken:

 • Mobile Warming
 • Gerbing

Soorten verwarmde jassen

Er zijn diverse soorten jassen. Om te beginnen de normale jassen voor dames en heren. Verder zijn er divers vesten en is er ook onderkleding, die je kunt dragen onder je gewone motorjas.

Mobile Warming: verwarmde jassen en bodywarmer
De jassen van Mobile Warming zijn gemaakt van stretch softshell materiaal. Daardoor zijn deze jassen winddicht, waterafstotend en hebben ze een maximale flexibiliteit. De damesjas is voorzien van een capuchon, de herenjas niet.

De kleine, krachtige lithium-ion-accu zorgt voor de stroom waarmee de verwarmingspanelen de gewenste temperatuur bereiken.

De panelen zijn slim en efficiënt geplaatst: twee op borsthoogte en één aan de achterzijde, tussen de schouderbladen. De jasverwarming is met een bedieningsknop in vier standen te stellen: 32 oC (groen lichtje, knipperend), 40 oC (groen, permanent), 48 oC (oranje, permanent) en 57 oC (rood, permanent).

De accu word opgeborgen in een speciale zak die daar speciaal voor gemaakt is.

Verwarmde jassen van Gerbing
Gerbing 7- en 12-voltsjassen zijn voorzien van een Teflon-gecoate, windwerende, zachte nylonvoering. Door het makkelijke passend patroon eenvoudig en comfortabel te dragen.

Gerbing heeft twee productlijnen: een met 12-voltproducten en een met 7-voltproducten. De 12-voltproducten zijn aan te sluiten op de accu van de motor. De 7-voltproducten werken op een draagbare batterij.

12-voltjassen van Gerbing
De 12-voltjassen sluit je met een kabeltje heel gemakkelijk aan op een 12-voltaccu van je motor, ultralight vliegtuig of een ander voertuig.

7-volthandschoenen van Gerbing
De verwarmde 7-voltjassen werken op batterijen die we standaard meeleveren. Deze jassen zijn een aanrader als je van skiën, paardrijden, fietsen of vissen houdt.

Verwarmde jassen voor vele doeleinden

Kou mag de pret nooit bederven. Gebruik daarom verwarmde jassen tijdens je buitenactiviteiten. Onze verwarmde jassen zijn geschikt voor activiteiten als:

Vissen
Is het koud en moet je nog even zitten voordat je die grote vis aan de haak slaat? Geen probleem met een verwarmde jas. Maak je vrienden en vriendinnen hiermee stikjaloers!

Fietsen
Nog meer plezier tijdens het fietsen? En wil je ongestoord fietsen zonder het koud te hebben? De verwarmde jas biedt de oplossing en is eventueel met handschoenen te combineren.

Paardrijden
Maak je graag een ritje op je paard? De verwarmbare jas houdt je ook in het koude seizoen lekker warm op je paard.

Scooter- en motorrijden
Verwarmde motorjassen houden je tempratuur op niveau, zodat je reactievermogen niet daalt en je veiliger rijdt. Ook biedt de jas extra veiligheid bij een onverhoopte valpartij.

Wandelen
Houd je van kilometerslange wandelingen? Kies in de winter voor een verwarmde, waterafstotende jas zodat je nóg prettiger kunt wandelen.

Wintersport
Ga je skiën of snowboarden? Wintersport is leuk, maar ook koud. Met een verwarmde jas laat je de piste zowat smelten.

Lichamelijke aandoening
Een verwarmbare jas kan ook helpen bij onder meer reuma.

Daarom verwarmde jassen aanschaffen bij verwarmdekleding.nl

 • Online bestellen is zeer eenvoudig
 • Onze verwarmde jassen zijn uit voorraad leverbaar
 • Wij geven graag deskundig advies
 • Bij ons heb je keuze uit een breed assortiment verwarmde jassen van A-merken
 • Gratis retourneren wanneer de jas niet past
 • Geen verzendkosten boven de 20 euro
 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

Contact opnemen met verwarmdekleding.nl

Heb je vragen over verwarmde jassen? Wil je meer informatie over een bepaald merk? Neem contact op met verwarmdekleding.nl. Wij beantwoorden je vragen graag:

telefonisch: (020) 480 80 10
per e-mail: info@verwarmdekleding.nl

Veelgestelde vragen aan verwarmdekleding.nl


Heb ik nog extra’s nodig wanneer ik een verwarmde jas aanschaf?

Nee, in eerste instantie niet. Wij leveren alle verwarmde jassen met het materiaal om ze aan te sluiten.

Mogen mijn elektrisch verwarmde jassen nat worden of krijg ik dan een schok?
Alle verwarmde jassen die wij verkopen, zijn uitgebreid getest. Ons assortiment is waterbestendig. Water heeft geen negatieve gevolgen of risico’s.