Fysieke winkel A-merken Grote voorraad
Medisch

Medisch

We zeggen niet dat we dé oplossing hebben voor iedereen met bijvoorbeeld reuma of het Syndroom van Raynoud – aandoeningen die een slechte doorbloeding tot gevolg hebben. Maar we kunnen hun leven wel prettiger maken met mooie producten die ervoor zorgen dat de lichaamstemperatuur niet te laag wordt. Daarmee verbetert het comfort aanzienlijk. Uit ervaringen van onze klanten blijkt zelfs dat zij pijnloos kunnen genieten van fietsen, motorrijden, skiën en andere vormen van sport en vrijetijdsactiviteiten.

Ons assortiment bestaat uit diverse typen verwarmde handschoenen en wanten, een verwarmde jas die je ook als bodywarmer kunt dragen, én verwarmde sokken.

De jas heeft twee elementen op de borst, één op de rug en één in de kraag, die de vitale organen verwarmen. Alleen al daardoor krijgt de drager minder last van koude handen. De jas heeft afritsbare mouwen, zodat hij ook als bodywarmer is te gebruiken.

Uiteraard ontbreken de verwarmde sokken niet. Wie last heeft van koude voeten en/of koude tenen kan genieten van onze verwarmde sokken. De verwarming in de sokken werkt op dezelfde batterijen als onze verwarmde handschoenen en verwarmde jas. De sokken worden aan de onderkant van de voet verwarmd.