Fysieke winkel A-merken Grote voorraad
Gerbing verwarmde kleding helpt je vrolijk de winter door

Gerbing verwarmde kleding helpt je vrolijk de winter door

Heb jij het ook zo vaak koud tijdens de activiteiten die je graag beoefent? Liggen de temperaturen onder de 5 graden Celsius, maar wil je er toch op uit? Er gaat een wereld voor je open wanneer je verwarmde kleding draagt.

Gerbing verwarmde kleding wordt veel gedragen door vissers, motorrijders, paardrijders en fietsers. Gerbing biedt je een mooi assortiment verwarmde kleding. Van Gerbing verwarmde handschoenen en Gerbing verwarmde sokken tot een Gerbing verwarmde jas. Je koopt Gerbing verwarmde kleding snel en voordelig bij verwarmbarekleding.nl.

Index

 1. Over het merk Gerbing
 2. Doelgroep en doeleinden van Gerbing verwarmde kleding
 3. Draagbare warmte in diverse varianten
 4. Levenslange garantie op Gerbing producten
 5. Uitgelichte producten uit het assortiment van Gerbing
 6. Daarom Gerbing verwarmde kleding kopen bij verwarmbarekleding.nl
 7. Contact opnemen met verwarmbarekleding.nl
 8. Veelgestelde vragen aan verwarmbarekleding.nl

Over het merk Gerbing

Het merk Gerbing is in 1976 opgericht door Gordon Gerbing. Hij was een motorrijder die in de luchtvaarttechniek werkte als ingenieur. Gerbing ervaarde dat zijn lichaam in fris, regenachtig weer snel afkoelde. Hoe harder en langer hij op de motor reed, hoe kouder hij het kreeg. Als oplossing voor dit probleem ontwikkelde Gerbing unieke verwarmde kleding .

In de loop der jaren werden de producten van Gerbing steeds verder ontwikkeld. Sinds 1996 is Gerbing producent en leverancier van elektrisch verwarmde kleding in heel Europa. Inmiddels heeft Gerbing een zeer uitgebreid assortiment verwarmde kleding. Voor iedere toepassing heeft het merk Gerbing perfecte verwarmde kleding. Gerbing is dé specialist op het gebied van draagbare warmte.

Doelgroep en doeleinden van Gerbing verwarmde kleding

Heb jij een slechte doorbloeding? Heb je het snel koud? Verwarmde kleding van Gerbing is geschikt voor iedereen die het snel koud heeft tijdens buitenactiviteiten of ten gevolge van lichamelijke aandoeningen. Kortom, de producten van Gerbing helpen veel mensen om comfortabeler, gezonder en veiliger te leven.

Verwarmde kleding van Gerbing wordt veel gedragen door mensen die voor hun werk of hobby veel buiten zijn, zoals:

 • vissers
 • fietsers
 • golfers
 • bergbeklimmers
 • paardrijders
 • motorrijders
 • wandelaars
 • wintersporters
 • cabriorijders
 • ultralightvliegers
 • jagers

Ook is verwarmde kleding zeer geschikt voor mensen met lichamelijke aandoeningen, zoals:

 • syndroom van Raynaud
 • reuma
 • fibromyalgie

Wanneer je verwarmde kleding van Gerbing draagt, dan functioneert je lichaam beter en sneller. Ontdek het zelf!

Draagbare warmte in diverse varianten

Gerbing verkoopt globaal twee varianten verwarmde kleding: de 7 volt producten en de 12 volt producten. We lichten beide varianten graag voor je toe.

7 volt producten Gerbing

De 7 volt producten van Gerbing zijn voorzien van een revolutionair verwarmingssysteem dat de warmte door middel van een 0,3 mm dun draad door de kleding verspreidt. Het dunne draad dat door de verwarmde kleding loopt, is niet voelbaar. Het verwarmingssysteem werkt op een meegeleverde sterke LiPo batterij. Hierdoor is de kleding overal te gebruiken.

7 volt producten bieden je gedurende 6 uur warmte wanneer je de kleding op 40 graden Celsius zet. Zet je temperatuur iets lager, dan heb je nog langer plezier van de verwarmde kleding.

Voorbeelden van Gerbing 7 volt producten:

 • Gerbing handschoenen
 • Gerbing vest
 • verwarmde sokken Gerbing
 • Gerbing verwarmde jas
 • Gerbing verwarmde handwarmer
 • Gerbing verwarmd zitkussen
 • Gerbing verwarmde niergordel

12 volt producten Gerbing

De 12 volt producten van Gerbing zijn aan te sluiten op het 12 volt systeem van diverse voertuigen. Door middel van een eenvoudige aansluiting op de accu, wordt je kleding constant van warmte voorzien.

De 12 volt producten zijn met een bijgeleverde Gerbing accu kabel aan te sluiten op de accu van motoren, auto’s, boten, quads en ultralightvliegtuigen.

Voorbeelden van Gerbing 12 volt producten:

 • Gerbing handschoenen
 • Gerbing verwarmde jas
 • Gerbing verwarmde broek
 • Gerbing verwarmde sportbroek
 • Gerbing sokken

Combineer verschillende 12 volt producten met elkaar
Alle 12 volt producten zijn met elkaar te combineren. Het maakt niet uit hoeveel Gerbing producten je gebruikt, je hebt slechts één accukabel nodig.

Verwarmde handschoenen sluit je aan op de mouwpluggen van de verwarmde jas. De verwarmde broek is ook aan te sluiten op de verwarmde jas. Verwarmde sokken sluit je aan op de pluggen die aan de broekspijpen van de verwarmde broek zitten.

Levenslange garantie op Gerbing producten

Gerbing vindt dat zolang het product nog draagbaar is, het verwarmingssysteem moet blijven functioneren. Omdat Gerbing voor de volle honderd procent achter haar producten staat, geeft het merk levenslange garantie op de verwarmingstechnologie in de producten.

Alle elektrische componenten die aan het verwarmde kledingstuk bevestigd zijn, vallen onder de levenslange garantie.

Uitgelichte producten uit het assortiment van Gerbing

Gerbing heeft heel veel verwarmde producten in het assortiment. Gaat jouw hart sneller kloppen van Gerbing motorhandschoenen, Gerbing verwarmde wanten, Gerbing verwarmde zolen, Gerbing verwarmde motorkleding of een Gerbing verwarmde jas? Hieronder lichten we een aantal veelverkochte verwarmde artikelen van Gerbing voor je uit.

Verwarmde handschoenen Gerbing

Laat je vaak in de kou de hond uit? Ga je fietsen of paardrijden? Met koude handen is het allemaal een stuk minder leuk. Gerbing heeft de oplossing voor je. Dankzij Gerbing verwarmde handschoenen heb je nooit meer koude handen. Hoe fijn is dat?

Een Gerbing handschoen verwarmt je handen bij de knokkels en in de lengte, aan de bovenkant en zijkant van je vingers. De handschoenen zijn binnen enkele seconden warm en blijven dat ook.

Het assortiment verwarmde handschoenen Gerbing is groot en veelzijdig. Iedere Gerbing handschoen beschikt over het Microwire System dat door middel van een accu of batterij warmte opwekt. De draden van Gerbing handschoenen verwarmd zijn eenvoudig weg te werken door een speciale opening.

12 volt Gerbing handschoenen verwarmd
De 12 volt Gerbing verwarmde handschoen sluit je eenvoudig aan op een 12 volt accu van een voertuig door middel van een speciale Gerbing accu aansluitkabel.

De 12 volt Gerbing verwarmde handschoen is ook aan te sluiten op een 12 volt draagbare batterij, waardoor je de verwarmde handschoenen Gerbing ook voor ander outdoor activiteiten gebruikt. De draagbare batterij werkt zo’n drie uur. De precieze werkingsduur is enigszins afhankelijk van de buitentemperatuur. Hoe kouder het buiten is, hoe korter de batterij meegaat.

7 volt Gerbing verwarmde wanten
De 7 volt Gerbing verwarmde handschoenen worden geleverd inclusief batterijen. Je hoeft ze niet op een accu aan te sluiten. Daarom zijn deze handschoenen erg geschikt voor activiteiten als skiën, fietsen, paardrijden of jagen.

Verwarmde sokken Gerbing

Altijd koude voeten tijdens het maken van een flinke wandeling? Koude voeten op de motor of tijdens het vissen? Koude voeten zijn voortaan verleden tijd. Kies voor Gerbing verwarmde sokken. Comfort gegarandeerd.

De sokken zijn extra lang en lopen tot over je kuiten. Hierdoor geven de Gerbing sokken zowel warmte aan je voeten als aan je kuiten. Het staaldraad dat verwerkt is in de sokken en dat warmte afgeeft, is niet voelbaar.

12 volt Gerbing verwarmde sokken
De 12 volt verwarmde sokken Gerbing zijn zowel aan te sluiten op de accu van een voertuig als aan te sluiten op een 12 volt draagbare batterij.

7 volt Gerbing verwarmde sokken
Sinds kort verkoopt Gerbing ook 7 volt verwarmde sokken. Dankzij twee kleine en krachtige 7 volt batterijen met ingebouwde temperatuurregelaar loop je er tijdens allerlei activiteiten warmpjes bij. Je stelt zelf de gewenste temperatuur in door slechts één druk op de knop.

De batterijen gaan twee tot acht uur mee, afhankelijk van de temperatuur. Je hoeft geen last te hebben van de batterijen. Ze zijn eenvoudig weg te werken door middel van een speciaal ontworpen kuitbandje.

Gerbing verwarmde kleding

Wil je je gehele lichaam warm houden? Gerbing biedt je diverse soorten verwarmde kleding, waaronder een verwarmde jas en een verwarmde binnenbroek.

Verwarmde jas
Verwarmde jassen zijn zeer functioneel. De Gerbing verwarmde binnenjas houdt je borst, rug, armen en kraag warm. Al je vitale organen blijven warm, waardoor ook je handen en voeten minder koud worden.

Verwarmde binnenbroek
Met een verwarmde binnenbroek houd je je benen lekker warm. Ideaal voor bijvoorbeeld op de motor.

Verwarmde sportbroek
Op zoek naar een verwarmde sportbroek die je aantrekt tijdens het paardrijden, wandelen of skieën? De verwarmde sportbroek van Gerbing houdt de meest elementaire spiergroepen warm. Dit artikel van Gerbing wordt zelfs door topsporters gebruikt.

Gerbing motorkleding

Rijd je motor? Ben je op zoek naar Gerbing verwarmde motorhandschoenen of Gerbing verwarmde motorkleding?

Bij verwarmbarekleding.nl bieden we je onder andere Gerbing motorhandschoenen en diverse soorten Gerbing motorkleding. Hierdoor heb je het nooit meer koud op de motor.

Daarom Gerbing verwarmde kleding kopen bij verwarmbarekleding.nl

 • Online bestellen is zeer eenvoudig
 • Onze verwarmde kleding van Gerbing is uit voorraad leverbaar
 • Wij geven je graag een deskundig advies
 • Bij ons heb je de keuze uit een breed assortiment A-merken
 • Gratis retourneren wanneer je verwarmde kleding niet past
 • Geen verzendkosten boven de 20 euro
 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

Contact opnemen met verwarmbarekleding.nl

Heb je vragen over verwarmde kleding? Wil je meer informatie over het merk Gerbing? Wil je weten of wij bepaalde producten op voorraad hebben?

Neem contact op met verwarmbarekleding.nl. Wij beantwoorden al je vragen graag:

telefonisch: 020 480 80 10
per mail: info@verwamdekleding.nl

Veelgestelde vragen aan verwarmbarekleding.nl

Kan ik Gerbing verwarmde kleding wassen?

Jazeker. We raden je aan om de Gerbing kleding in een handwasje te wassen met Woolite wasmiddel. Hang de was op en laat het vervolgens drogen.

Is het mogelijk om de verwarmde kleding van Gerbing strak op te vouwen of op te rollen?

Strak opvouwen of oprollen van Gerbing artikelen is geen probleem. We raden je wel aan om de kleding niet uit te wringen als het nat is.

Al ik meerdere Gerbing producten gebruik, heb ik dan een extra accukabel nodig?

Nee, je kan zoveel Gerbing producten met elkaar combineren als jij wilt. Je hebt slechts één Gerbing accu kabel nodig.

Is het erg als mijn Gerbing verwarmde motorhandschoenen nat worden?

Nee, wanneer Gerbing producten nat worden, heeft dit geen negatieve gevolgen. Alle bedrading in de Gerbing artikelen is voorzien van een kunststof coating. Je hebt daardoor geen kans op schokken als de producten nat worden.

Heb ik nog extra’s nodig bij de Gerbing producten?

Wij leveren alle verwarmde kleding met materialen om alles aan te sluiten. Extra’s zijn niet nodig.

Wat zijn Gerbing verwarmde zolen?

Gerbing verwarmde zolen zorgen ervoor dat je nooit meer koude voeten krijgt in je schoenen. De verwarmde binnenzolen, passen altijd in je eigen schoenen en verwarmen de volledige onderkant van je voeten. De kabel die de zolen verwarmt, is plat. Hierdoor voel je deze niet zitten tijdens het dragen.